Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, November 12, 2013

Swedish -- SaLuSa 12 november 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 12 november 2013Känner ni de intensiva förändringarna i era kroppar, mina kära? De blir kompletta under dessa dagar och när era kroppar absorberar och anpassar sig till de högre frekvenser som sänds till er just nu, så kommer ert medvetande att fritt kunna uppleva den av er valda högre verkligheten utan att överväldiga kroppen, för den behöver bearbeta alla upplevelser och dela dem med andra.

Många av er har redan besökt och upplevt sin högre verklighet i den astrala kroppen och minns bara några få lyckliga stunder av den. Dessa besök var också förberedelser för era sista stunder av Uppstigningsprocessen in till den högre verkligheten. Du kommer att minnas varenda detalj och varje känsla av din högre verklighets erfarenheter, och det kommer att göra dig ännu mer kraftfull än du är nu.


Tidsflödet och meningen med det kommer definitivt att ändras och du kommer att vara helt medveten om dina förbindelser inom den högre verklighetens existens. Varenda förmåga kommer att förbättras och du kommer helt enkelt att vara närvarande i Nuet inom båda verkligheterna. Din kropp kommer att fungera som ett kraftfullt Ljusinstrument som tar emot rena, högre frekvenser och transformera dem till sådana som alla andra kan absorbera med lätthet. Frekvensen kommer att intensifieras tills ni alla som valt att stiga upp kan göra det.

Med din förändring kommer också förändringen av ert samhälle och det sätt som mänskligheten ser på planeten som de lever på, och även på de andra planeterna i solsystemet och galaxen. Din egen kunskap och kunskapen eller vetandet som delas med er alla hjälper till med att ”öppna ögonen” och att se och förstå allt om er plats i Universum. Underskatta inte din kunskap och förståelse, för sanningen om Skapelsen är enkel och alla de som har vaknat upp till sitt hjärtas kunskap är medvetna om detta.

Det finns många sätt som sanningen kan uttryckas på och var och en av er har sin egen version av förståelsen av den, men den grundläggande principen är alltid oförändrad. Vi är här för att uppleva och göra erfarenheter av alla de möjligheter som vi attraheras av för att skapa, för inom varje själ finns en stark önskan att alltid söka efter mer. Denna önskan har också drivit fram ditt eget sökande och din tillväxt in till Ljuset. Endast på grund av din närvaro på den plats du för närvarande befinner dig kan du tända gnistan inom andra människor för deras önskan att förändras till den omvandlande flamma som ger dem möjlighet att fullfölja sitt syfte för existensen i deras egen verklighet.

Känn in än en gång alla de förändringar som sker och acceptera dem som en del av din önskan att gå vidare. Vi hjälper dig att anpassa dig till högre frekvenser, för vår form är van vid dem, och vi är mycket glada över att du önskar ta emot dem hela tiden, även om de ibland gör din kropp tröttare. Vi är försiktiga och vakar kärleksfullt över alla dem som önskar koppla in sig till oss och på så sätt ta emot våra energier direkt. Vi sänder er också kollektivt våra energier till er alla då vi känner att tiden för en allmän acceptans av oss närmar sig mycket snabbt.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag är mycket glad att få dela mina energier med er alla. Detta är mycket lyckliga stunder och jag vet att många av er vill dela era egna energier med alla andra. Känn er fria att göra så och var inte oroliga över att de inte skulle vara kraftfulla nog att hjälpa andra. Ni har vuxit in i Ljuset, och låt det flöda till dem som behöver det, bara med en tanke som når ut till alla. Tankar blir ditt kraftfulla verktyg för att nå ut och uppfylla dina mål och de önskningar som du har satt upp för dig själv för den här tiden. Detta är den tiden i ditt liv, och vi önskar att du inser hur underbar den är.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un