Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, November 29, 2013

Swedish -- SaLuSa 29 november 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 29 november 2013Energin stiger nu på Jorden på varje existensnivå – i kärnan av er planet, på ytan, inom er alla och alla livsformer som samexisterar med er samt runt om planeten – och detta skapar en perfekt förutsättning för den efterlängtade upplyftningen i sin helhet. Ni känner helt säkert denna energi fylla hela kroppen och som gör att ni utan tvivel vet att någonting sker. Energin kanske gör att ni minns känslor ni hade när ni höll på att vakna upp och energin började flöda inom er och satt igång processen för er förändring.

Nu är tiden inne för att energin som flödar in i ert väsen avslutar förberedelserna som för er mot högre dimensioner, och ni känner säkerligen att ni blivit mer känsliga och varsamma, för ni kan nu känna in så väldigt mycket mer. Den här högre vibrationen som bär på allt som är nödvändigt för ett avslutande av förändringarna har ett fullt spektrum av högre energimönster. Dessa energimönster går lätt in i kropparna hos dem som är redo att gå in i sina multidimensionella verkligheter och de absorberar en fullständig information inom sig.


De som valt att färdas med mindre hastighet kan absorbera information, en i taget, tills de har tagit emot dem alla och är redo för förändringen som dessa energimönster kan ge er. Genom att acceptera dem allteftersom de kommer in låter du dem gå samman med din kropps celler och totalt ändra dem och släppa all de gamla energimönstren, de som en gång skapade din fysiska kropp. De behövs inte längre i din varelse för du har arbetat på din rening med sådan beslutsamhet och intensitet att du har sänt den informationen till Skaparkraften med en mycket stark och tydlig bekräftelse på din beredskap att gå in i en högre nivå av tillvaro. Så den energi du känner nu representerar din uppfyllda önskan för din förflyttning och förståelse för de grundläggande principerna av livet i högre verkligheter. Du är nu redo att följa din önskan och att avsluta den här delen av din resa.

Nästa del av resan finns redan på rätt plats för var och en av er, och utan illusionen som skulle blockera din vision ser du vägen tydligt och kan följa den utan att tveka. De som inte kan se detta just nu i evolutionen får, och kommer fortfarande att få, hjälp från sina guider som visar dem den inslagna vägen bit för bit. Och även om de väljer att inte följa den vägledningen nu så kommer de att tydligt se tecknen när de är redo att lämna den nuvarande vibrationsnivån och gå in i nästa nivå av upplevelser.

Det är med säkerhet så att ingen själ kommer att önska stanna kvar på samma nivå längre än nödvändigt, för vi bär alla på en önskan att utforska och lära sig när den tiden kommer, för varje själ är redo att gå vidare efter att ha absorberat alla de nödvändiga upplevelserna och tagit till sig all förståelse från dem.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag känner hur er energi snabbt stiger när ni känner att er önskan håller på att manifesteras. Känn in den vibrerande energin i era kroppar och låt den slutföra förändringarna. På kort tid kommer ni att känna skillnaden som den här energin har skapat, och vet att alla de överraskningar som ni förväntar er skall ske kommer att följa väldigt snabbt.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un