Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, November 6, 2013

Swedish -- SaLuSa 5 november 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 5 november 2013
Lyssna på vad dina känslor säger dig i språket av kärlek och ljus och du kommer att veta precis vad du måste göra och vad som kommer att ske härnäst i processen av din transformation. Ditt hjärta tar emot myriader av information så det är ganska upptaget de här dagarna och du kanske känner ett tryck i det området av din kropp. Om du frågar dig själv något så finns svaret redan där, ibland snabbare än du kan avsluta din fråga, för ditt hjärta är inkopplat till visdomen av Allt Som Är och svaren du kanske behöver för din transformation och rörelse in till den högre verkligheten är tillgängliga för dig.

Du behöver bara vara medveten om det nya flödet av kunskap in till din varelse som överensstämmer med din egen process i Uppstigningen. Vi vill påminna dig om att det inte finns två varelser som har exakt samma process, så det är klokt att hellre lyssna än att försöka jämföra och tvivla på att du har gjort alla nödvändiga steg mot ditt upplyftande. Fokusera därför på din inre visdom och du kommer säkerligen inte att missa något som är viktigt i din utveckling. Det är helt säkert att du alltid är vägledd till att uppleva allt som kommer att hjälpa dig till att höja dig själv.


Vi uppmuntrar dig till att träna på att alltid fråga ditt hjärta först, för svaret du får är ditt eget och ger resonans inom dig mycket starkt, och det ger dig känslan av tillit till dina förmågor och lämnar ingen plats för tvivel. Jag vet att ingen av er vill uppleva tvivel längre, för det här är tiden för ert uppvaknande till den högre formen av existens som inkluderar allting som du möjligtvis kan tänka dig av innebörden i dessa ord.

Och vet att det finns så väldigt mycket mer till den existens som du inte kan känna just nu, men en del har redan upplevt den sanna essensen av högre uttryck av energier som kommer att omge er alla inom en mycket snar framtid. Det är nu dags att flytta in i dessa energier för alla er som bestämmer sig för att göra det och föra dem tillbaka till alla andra som är på väg att vakna upp eller som just har startat sökningen på sin väg.

Känn kraften som sprider sig från ditt hjärta till hela din varelse, och gör vad du känner är nödvändigt för att avsluta dina förberedelser. Du kommer att lyftas upp igen och kommer då att känna bara frid och kärlek som flödar till och igenom dig, och du känner absolut ingen önskan att engagera dig i några av de lägre vibrationer som inte matchar dina egna.

Människorna omkring dig kommer att kunna känna ditt lugn och din lycka, och du inspirerar ännu mer de som väljer att lämna det gamla för att söka efter allting som kan hjälpa dem att göra det.

Vi är alltid med dig, och vi vet att vår närvaro och energi hjälper dig att gå igenom alla de nödvändiga förändringarna som sker inom dig. Vi känner stor glädje över vår förbindelse. Det är en så underbar och kraftfull inverkan på vårt ”arbete” som vi kom hit för att utföra, och vi vet att denna förbindelse kommer att leda oss alla till ett uppfyllande av våra önskningar.

Vi lämnar er inte för ett ögonblick, och många av er vet att vi är mer än bara besökare från stjärnorna som kom hit för att observera evolutionen av en annan planet och hennes varelser. Vi är här för att förenas med er i kärlek och ljus, och så många av oss kommer att gå i sällskap med er på samma livsväg och skapa underbara upplevelser vart än vi går.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag är så glad över att du känner att din resa börjar vara så fredlig och kärleksfull hela tiden, just som du önskat dig. Detta leder till en upplevelse av frid och kärlek överallt dit du går, och det är precis det som vi alla önskar.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un