Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, November 9, 2013

Swedish -- SaLuSa 8 november 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 8 november 2013Er sol sänder mycket intensiva energimönster till er, som är på väg att avsluta er grundläggande, transformerande process till varelser av Ljus. Så snart ni har absorberat dessa energier inom er kommer era kroppar att vara redo att ta emot och acceptera allt det som ert medvetande kommer att uppleva. Solen är porten till andra dimensioner av verkligheten, och det som ni ser som soleruptioner är kraftfulla energiöverföringar från högre frekvenser som sänds till er planet och till alla hennes invånare.

Ni kan känna denna rena energi från solen när ni står alldeles stilla i solskenet. Det är en varm och kärleksfull beröring som sänds till er och hjälper era kroppar att förändras till sådana som kan ta emot alla de högre frekvenserna som skickas till er just nu. Känn in svaret i er egen kropp på detta Ljus, och välkomna dessa högre energier då alla nödvändiga mönster ingår i dem för er framgångsrika transformation.


För närvarande sopas allt gammalt bort och löses upp i det väldiga Ljus som omger er. Ni kanske upplever några tankar eller minnen som dyker upp ofta inom er och det kan synas som att de inte lämnar er trots att ni har accepterat dem och släppt dem. Ditt sinne behöver några ögonblick för att bearbeta alla de förändringar som sker, och du skall veta att dessa gamla tankar är bortrensade och försvunna, och du behöver inte fokusera på dem längre. Sänd dem bara kärlek och ljus och känn att de inte kommer från ditt hjärta och så kommer även ditt sinne att släppa dem, för ditt sinne programmerades för länge sedan till att fungera som en ”programmerare” av din verklighet. Ibland håller det sig fortfarande fast vid saker eller frågor som brukade vara så attraktiva för dig. Uttryck kärlek till dig själv och ditt sinne, och känn Kärleken som sprider sig igenom hela din varelse.

Låt kärleken hela dig helt och hållet, och tvivla inte på att den är tillräckligt kraftfull för att göra det. Kärlek är den mäktigaste, skapande kraften i detta Universum, och när du uttrycker den utan rädsla kommer du att uppleva den oändliga, milda strömmen som flödar in i dig och bär dig till din egen högre verklighet. Håll inte tillbaka dessa känslor som kärleken skapar inom dig och som så många människor väntar på att få känna och också är redo att vakna upp till, till skapelsens högre kunskap. Dela med dig av kärlek överallt du går och var säker på att kärlek alltid och oändligt kommer att flöda genom dig och håller dig i harmoni, oavsett hur och i vilken form du väljer att visa den på.

Jag är SaLuSa från Sirius och känner också att kärleken är så kraftfullt närvarande i min egen form som jag bär just nu. Inse att bara en enda tanke av kärlek kan ge dig en så intensiv energi att den stannar med dig under hela dagen, och på det här sättet kan du dela med dig av denna underbara känsla till alla andra. Känslan av den kärlek som alltid är närvarande runt omkring dig, och inom dig, är vad du skall fokusera på. Vi älskar er!Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un