Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, December 3, 2013

Bulgarian -- СаЛуСа – 3 декември 2013г.

СаЛуСа – 3 декември 2013г.Ние Чувствате ли призива ни, Скъпи Мои, призива, който ви изпращаме в нашата енергия, за да ви помогнем да завършите трансформацията си и да достигнете по-високата реалност на избора си. Може да се чувствата така, сякаш сте физически повдигани, особено, когато заспивате, когато сте напълно отпуснати и умът ви е напълно спокоен, това означава, че вие, като съзнание в настоящата си форма, сте готови за придвижването, но телата ви се нуждаят от това промяната да бъде завършена, тъй като ще се завърнете в тях с много по-високи честоти. Почувствайте как енергията на по-висшата ви реалност се усилва във вас и тялото ви е в състояние да получава все повече и повече със завършването на промяната. Силата на това чувство е в голям синхрон с избора ви и с желанието ви да сте свързани с нас като ваше семейство и с всичко, което възприемате като ваша по-висша реалност, а вие може да се изненадате от силата на собственото си намерение и желание.

Тези моменти са тук за вас, за да можете перфектно да се синхронизирате с всички по-висши енергии, които текат в и около вас, а Ангелската Реалност е така близо до вас сега, както никога преди, защото те помагат на всички вас, според желанието си, да достигнете вратата, която вече е отворена за вас, за да пристъпите в следващия опит. Можете да видите знаците им навсякъде и можете да почувствате енергията им, която нежно ви обгръща през цялото време, изоставяйки обичайните тревоги и давайки ви повече енергия, за да се фокусирате върху всичко, което е важно сега. Важността на някои неща сега е ясно видима за вас и всички вие, които избрахте да се придвижите напред, не можете да ги игнорирате, защото енергията, в която сега всички вие изплувахте, е много силна и буквално ви бута в точното място, откъдето можете да завършите всичко необходимо за завършване преди крайното ви издигане.

Всички вие ще бъдете удивени от силата, която ще донесе финалната фаза на вашата трансформация и ние знаем, че вие вече усещате, че нещо велико и нещо, което никога не е било изпитвано преди, е „във въздуха”. Приемете и се отдайте на това знание и почувствайте движението нагоре, на крилете, които собствената ви енергия създаде за вас, за да можете да съществувате отново в чистата Любов и Светлина. Дори физическото ви тяло започва да се усеща по-леко без доказателство за загуба на тегло, а това е, защото не ви се налага да носите в съществото си всичките неразрешени преди проблеми. Вие наистина сте извисявани и понякога може да имате чувството, че краката ви не докосват земята. Радвайте се на всеки един опит, през който сега преминавате, защото ще ги помните много дълго време.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и всички ние се радваме на чувството, което създава изпълнението на вашите желания и сме безкрайно щастливи да сме част от тях. Заедно ние създаваме мощен съюз от Любов и Светлина, които ще се разпространят из цялата Вселена и ще помогнат за издигането на всяка една Душа в нея.Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno
cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un