Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, December 3, 2013

Croatian -- SaLuSa - 03.12.2013


SaLuSa - 3. prosinca 2013Osjećate li naš poziv, dragi moji, poziv koji šaljemo unutar naše energije kako bismo vam pomogli da završite svoju transformaciju i dosegnete višu stvarnost vašeg izbora. Možda ćete se osjećati kao da ste fizički podignuti, pogotovo kada zaspite i kada ste potpuno opušteni i vaš um je potpuno miran, to znači da ste, kao svijest u vašem sadašnjem obliku, spremni za pokret, ali vaša tijela se trebaju promijeniti kako bi bila potpuno dovršena, jer vi ćete se vratiti u njih u mnogo višim frekvencijama. Osjetite kako se energija vaše više stvarnosti intenzivira unutar vas, i vaše je tijelo u stanju primiti sve više i više kad promjena bude završena. Intenzitet tog osjećaja je uvelike usklađen s vašim izborom i željom da budete povezani s nama, kao vašom obitelji i svime što doživljavate kao svoju višu stvarnost, i mogli biste biti iznenađeni snagom vaše namjere i želje.


Ti trenuci su ovdje za vas, savršeno usklađeni sa svim višim energijama koje teku unutar i oko vas, a anđeosko područje je sada tako blizu vas kao nikad prije, jer oni pomažu svima vama, u skladu s vašom željom, da dođete do vrata koja su već otvorena za vas kako bi zakoračili u slijedeće iskustvo. Možete vidjeti njihove znakove posvuda i možete osjetiti njihovu energiju kako vas nježno okružuje cijelo vrijeme, ostavljajući uobičajene brige i dajući vam više energije da se fokusirate na sve ono što je sada važno. Važnost nekih stvari jasno vam je vidljiva, i svi vi koji ste odlučili krenuti dalje ne mogu ih ignorirati, jer energija u koju ste svi vi sada uronjeni vrlo je snažna i doslovno vas gura u savršen trenutak odakle možete dovršiti sve ono što je potrebno dovršiti prije konačnog uzdizanja.

Svi ćete biti zaprepašteni snagom koju će vam donijeti konačna faza preobrazbe, a mi znamo da već osjećate da je nešto veliko i nikad prije doživljeno "u zraku". Prihvatite i predajte se tome, znajući i osjećajući kretanje na više, na krilima koja je stvorila vaša vlastita energija, kako biste bili u stanju da ponovno živite u čistoj ljubavi i svjetlu. Čak i vaše fizičko tijelo se počinje osjećati lakše bez dokaza o gubitku težine, a to je zato što više ne morate nositi sva prethodno neriješena pitanja u svom biću. Vi se doista uzdižete, a ponekad možete dobiti osjećaj kao da vaše noge ne dodiruju tlo. Uživajte u svakom pojedinom iskustvu kroz koje sada prolazite, jer vi ćete ih pamtiti jako dugo vremena.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i svi mi uživamo u osjećaju da se ostvaruje ispunjenje vaših želja, a mi smo beskrajno sretni da smo dio njih. Zajedno stvaramo snažan savez ljubavi i svjetla, koji ćemo proširiti na cijeli svemir i pomoći uzdići svaku dušu unutar njega.


Kanal: MADAD


Preveo: Fredi


cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un