Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, December 21, 2013

Danish -- SaLuSa 6.12.2013


SaLuSa, 6.12.2013


I har så mange spørgsmål i jeres sind lige nu, og vi ved, at I ønsker at få dem besvaret. Svarene findes allerede i jeres hjerter, kære Sjæle, allesammen, og det øjeblik, hvor I vil høre dem ganske klart, nærmer sig hastigt sammen med jeres sidste forandringer. Husk på, at ingen kan give jer svarene; vi kan allesammen kun vise jer vejen, som fører til denne viden, for det er altid jer, som bestemmer, hvornår det er det perfekte øjeblik at modtage svaret, og ved at acceptere dette opnår I den højeste forståelse, som ligger gemt indeni enhver oplevelse. Så når I stadig er optaget af så mange spørgsmål i jeres sind, så spørg ganske enkelt jer selv, hvad I skal foretage jer for at blive parate, for at være forberedte på at bevæge jer ind i det Nye, og svaret vil med sikkerhed indfinde sig og efterlade jer uden nogen som helst tvivl om, hvad der skal gøres. I det øjeblik, I indser dette, vil svarene på de fleste af jeres spørgsmål blive afsløret gennem jeres hjerte, og I vil ikke længere holde jer tilbage, og når I beslutter at afslutte alt, hvad der er nødvendigt, vil det altid være af jeres egen frie vilje.

Oplevelsen af at have en fri vilje er måske et af de sidste emner, I er nødt til fuldt ud at forstå, og denne forståelse indtræder altid, når I helt accepterer denne oplevelse som den, der formidler værdifuld visdom til jer, og prøv ikke at benægte dette af én, to eller tusind grunde, som I kan finde på, afhængig af jeres nuværende humør, situation eller en hvilken som helst anden årsag, som kan influere på jeres sindstilstand. Men så snart I har fundet ud af, at accept af enhver erfaring giver jer styrke til at tilgive, glemme og give slip, er der ingen grund til at vente med at gøre det samme med alle andre oplevelser, som kan indeholde så megen indre visdom, inklusive den frie vilje. At have valget til at opleve den frie vilje var en af de største årsager til, at I besluttede jer for at blive inkarneret her på Moder Jord, idet de fleste af jer ønskede at forstå alt, hvad der er forbundet hermed.

Gennem jeres opvågningsproces har mange af jer set og følt energien fra tidligere livs oplevelser, og disse er blevet vist for jer, så I kunne acceptere dem, som de er, uden at føle had, skam, skyld eller fordømmelse overfor jer selv eller andre, der har været involveret. Og dette er netop, hvad I også skal gøre med jeres nuværende liv, for timen er kommet, hvor erfaringen ved at anvende jeres frie vilje er intensiveret maksimalt. Er I parate til at acceptere den og bevæge jer ind i det Nye? Og når I svarer JA, så er vi også parate.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og jeg mærker, hvordan I alle bevæger jer ind i denne erfarings accept og forståelse. Husk på, at der ikke eksisterer skyld og skam, hvor Kærlighed og Lys er til stede. Der er kun forståelse for, at I hver især er Skabelsens udtryk med retten til at vælge, hvilken vej I vil følge. De af jer, som har valgt at afslutte jeres oplevelser med den frie vilje og dualitet, har allerede accepteret dem, mens I har læst dette budskab, og I er klar til at modtage den visdom, som vil bringe jer ind i den virkelighed, hvor der kun er ét valg at følge.

channeller: MADAD


Oversættelse: Anna Grete Telesford

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un