Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, December 6, 2013

Dutch -- SaLuSa 06. 12. 2013


SaLuSa, 06 12 2013


Er zijn momenteel heel veel vragen in jullie denkgeest, en wij weten dat jullie deze graag beantwoord zien. De antwoorden zijn reeds aanwezig in jullie hart Lieve Mensen, allemaal, en het moment dat jullie ze duidelijk zullen horen nadert snel met het afronden van jullie verandering. Weet dat niemand jouw antwoorden kan aangeven, wij kunnen jullie alleen de weg laten zien die naar dit weten leidt, omdat altijd jij degene bent die bepaalt wanneer het juiste moment daar is om het antwoord te ontvangen, en met het accepteren van die kenniservaring verkrijg je het beste begrip ervan die er is, verborgen binnenin iedere ervaring. Dus wanneer je nog steeds voelt dat je denkgeest bezet is met zoveel vragen, vraag jezelf dan simpelweg wat er voor nodig is om te doen om gereed te zijn, om voorbereid te zijn om in het Nieuwe te stappen en zeker weten zal het antwoord komen en zal je zonder twijfel laten over hetgeen je te doen staat. Op dat moment van jouw eigen realisatie, zullen de meeste antwoorden geopenbaard worden door je hart, en zul je niet langer terug gehouden worden , en wanneer je beslist om alles af te ronden wat nodig is, is het altijd afhankelijk van je vrije wil van keuze.

De ervaring van vrije wil is misschien één van de laatste kwesties welke nodig is om volledig te begrijpen, en begrip komt altijd wanneer je deze ervaring totaal accepteert als degene die waardevolle wijsheid voor jou draagt, en het niet ontkent vanwege één, twee, of duizend redenen welke eraan vast zouden kunnen zitten, afhankelijk van je huidige humeur, situatie of aan enig andere manier wat je gemoedstoestand kan beïnvloeden. Maar wanneer je eenmaal uitgevonden hebt dat acceptatie van iedere les je de kracht geeft om te vergeven, vergeten en los te laten, is er geen reden meer om waarom je nog langer zou moeten wachten om hetzelfde te doen met alle ervaringen welke misschien nog steeds de wijsheid binnenin houden, inclusief de vrije wil. Deze keuze om de vrije wil te ervaren was één van de voornaamste redenen voor jullie beslissing om hier op Moeder Aarde te incarneren, daar de meesten van jullie wensten om alles te begrijpen dat ermee verbonden is.

Door jullie ontwakingsproces heen, zagen en voelden velen van jullie energie van enige voorafgegane levenservaringen, en deze waren aan jullie getoond om te accepteren zoals ze waren zonder gevoelens van haat, schaamte, schuld of oordeel over jezelf of de anderen die betrokken waren. En dit is wat jullie ook zouden moeten doen met jullie huidige levenservaringen, omdat nu de les van vrije wil keuze geïntensiveerd is tot z’n hoogste leerpotentieel voor jullie allemaal. Zijn jullie er klaar voor om het te accepteren en het Nieuwe binnen te stappen en wanneer jullie antwoord Ja is, zijn wij er ook klaar voor.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik voel hoe jullie allemaal naar die acceptatie en begrip van deze les bewegen. Weet dat er geen schuld of schaamte bestaat waar Liefde en Licht aanwezig is, daar is alleen het begrijpen/weten van elkaar als zijnde expressies van de Schepping met het recht om te kiezen welke weg te volgen. Diegenen die ervoor kozen om hun ervaringen van vrije wil en dualiteit keuzes af te sluiten hebben deze les tijdens het lezen van dit bericht reeds geaccepteerd en zijn er klaar voor om de wijsheid te ontvangen die hen naar de realiteit draagt waar er slechts één keuze is om te volgen.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un