Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, December 3, 2013

Dutch -- SaLuSa 3.12. 2013


SaLuSa, 3 12 2013


Voelen jullie onze roep Lieve Mensen, de roep die we uitzenden binnenin onze energie om jullie te helpen jullie transformatie af te ronden en de hogere realiteit van jullie keuze te bereiken. Jullie voelen je misschien als zijnde lichamelijk opgetild, met name wanneer je in slaap valt als je volledig relaxed bent en je denkgeest volledig stil is, dat betekent dat je, als bewustzijn binnenin je huidige vorm, klaar bent voor de stap, maar jullie lichamen hebben de verandering nodig om volledig klaar te zijn daar jullie naar hen terugkomen met veel hogere frequenties. Voel hoe de energie van je hogere realiteit zich intensiveert binnenin je en je lichaam in staat is om meer en meer te ontvangen al naar gelang de verandering wordt afgerond. De intensiteit van dit gevoel is op één lijn met jouw keuze en wens om met ons verbonden te zijn, als je familie en alles wat jij ziet als jouw hogere realiteit, en je bent misschien verrast van de kracht van je eigen intentie en wens.

Deze momenten zijn hier voor jou om je perfect met al de hogere energieën af te stemmen die binnenin en rondom je heen stromen, en het Engelen Rijk is nu zo dicht bij je als nooit te voren, omdat zij jullie allen behulpzaam zijn, zoals jullie wensen, om de deuren te bereiken welke reeds voor jullie open staan om binnen in de volgende ervaring te treden. Jullie kunnen overal hun tekens zien en je kunt hun energie voelen die altijd zachtjes rondom je heen is, de gewoonlijke zorgen achterlatend en je meer energie gevend om te focussen op alles dat nu belangrijk is. Het belang van sommige dingen is duidelijk zichtbaar voor je, en een ieder die ervoor koos om verder te gaan is niet in staat om ze te negeren, daar de energie waarin jullie nu allemaal in ondergedompeld zijn erg krachtig is en jullie letterlijk naar het perfecte punt duwt van waaruit je alles af kunt ronden dat nodig is om af te ronden alvorens jullie uiteindelijke verheffing.

Jullie zullen allemaal verstelt staan van de kracht dat de laatste fase van jullie transformatie zal dragen, en wij weten dat jullie reeds iets groots en wat nog nooit eerder ervaren is “in de lucht” voelen hangen. Accepteer en geef je over aan dit weten en voel de beweging omhoog, op de vleugels welke je eigen energie voor je heeft gecreëerd om in staat te zijn om wederom binnenin pure Liefde en Licht te bestaan. Zelfs je fysieke lichaam begint lichter aan te voelen, zonder aantoonbaar gewichtsverlies en dat komt omdat je niet meer al je voorheen onopgeloste kwesties meer in je wezen hoeft mee te dragen. Jullie worden waarlijk omhoog getild en kunnen soms het gevoel krijgen dat je voeten de grond niet raken. Geniet van iedere ervaring welke je nu doormaakt, omdat je ze nog zeer lange tijd zult herinneren.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wij genieten allemaal van het gevoel wat jullie vervulling van jullie wensen creëert, en wij zijn oneindig gelukkig om daarvan deel uit te maken. Gezamenlijk creëren wij een krachtige alliantie van Liefde en Licht om verspreid te worden in het gehele Universum en hierbinnen iedere Ziel te helpen om zich te verheffen.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un