Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, December 20, 2013

Romanian -- SaLuSa 03.12.2013

 
SaLuSa - 03. 12. 2013

Simtiti chemarea noastrã dragilor, apelul cu care vã trimitem energia noastrã pentru a vã ajuta sã vã terminati transformarea voastrã, si sã ajungeti la realitatea mai înaltã a alegerii voastre. V-ati putea simti ca si cînd ati fi ridicati fizic atunci cînd dormiti, atunci cînd sunteti pe deplin relaxati si mintea voastrã este complect linistitã; asta înseamnã cã voi, ca, constiintã în forma curentã, sunteti gata pentru miscare, însã corpurile voastre au nevoie de schimbare pentru a fi în întregime complectate, asa cum voi vã veti reîntoarce la ele cu frecvente mai înalte. Simtiti cum energia din realitatea voastrã superioarã se intensificã în voi, si corpul vostru este capabil sã primeascã din ce în ce mai mult, pînã cînd schimbarea va fi terminatã. Intensitatea acestor simtãminte, se gãseste în mare aliniere cu alegerea dvs. si dorinta de a fi conectat cu noi, ca familie a voastrã si tot ceea ce percepeti ca marea realitate a dvs., si veti rãmîne surprinsi de puterea propriilor voastre intentii si dorinte.


Aceste momente sunt aici pentru ca voi sã vã aliniati perfect cu toate energiile superioare care curg în interiorul si împrejurul voastru, si Tãrîmul Angelic este atît de aproape de voi, acum mai mult ca niciodatã, pentru cã el vã ajutã pe voi toti, conform dorintelor dvs., pentru a ajunge la usa care este deja deschisã pentru voi, pentru ca sã pãsiti în urmãtoarea experientã. Puteti vedea semnele lor peste tot, si puteti simti energia lor gentilã înconjurîndu-vã pe voi toti, tot timpul, lãsînd grijile obisnuite în spate si oferindu-vã mai multã energie pentru a se concentra în toate acelea care acum sunt mai importante. Importanta unor lucruri sunt în mod clar vizibile pentru voi , si toti acei care au ales sã se mute mai departe, nu sunt capabili sã le ignore, ca si energia în care voi toti acum sunteti scufundati, în aceastã puternicã si care literalmente vã împinge cãtre punctul perfect de unde sã puteti finaliza tot ceea ce este necesar înãltãriii voastre finale.

Veti fi uimiti de puterea pe care o are faza finalã de transformare, si stim cã veti simti deja ceva mare care este „în aer” înainte de experientã. Acceptati si predati-vã în aceastã cunoastere, si simtiti miscarea celui înalt, pe aripile vîntului energiei voastre proprii pe care ati creat-o, pentru a fi capabil sã existati prin Iubire si Luminã. Chiar dacã corpul fizic al vostru, începe sã se simtã mai usor fãrã nici o dovadã de pierdere de greutate, si aceasta este pentru cã voi nu trebuie sã purtati toate problemele nerezolvate anterior în fiinta voastrã. Voi sunteti cu adevãrat înãltati, si uneori, ati putea avea sentimentul cã picioarele voastre nu ating solul. Bucurati-vã de fiecare experientã, prin care acum treceti, deoarece o veti aminti pentru foarte mult timp.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si noi toti ne bucurãm simtind cã îndeplinirea dorintelor voastre se creeazã, si suntem nesfîrsit de fericiti sã facem parte din ele. Împreunã vom crea aliante puternice ale Iubirii si Luminii, pentru a le rãspîndi în întregul Univers, si a ajuta prin asta la înãltarea fiecãrui Suflet.

 Canal: MADAD 

Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un