Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, December 20, 2013

Romanian -- SaLuSa 06.12.2013

 
SaLuSa - 06. 12. 2013

Existã atît de multe întrebãri în mintea voastrã acum, si stim cã doriti sã le rãspundem. Rãspunsurile se gãsesc în inima voastrã Prea Iubitilor, ele toate, si momentul în care le veti auzi în mod clar se apropie rapid cu finisarea schimbãrii voastre. Amintiti-vã, nimeni nu vã poate oferi rãspunsuri vouã, noi tot ceea ce putem sã vã arãtãm este calea care duce la cunoastere, pentru cã sunteti întotdeauna voi, cine decide cînd este momentul perfect, pentru a primi rãspunsul, si cu acceptarea acestei experiente de a sti cã obtinerea celei mai mari pãrti a întelegerii se gãseste acolo, ascunsã prin fiecare experientã. Deci, atunci cînd veti simti cã mintea voastrã este ocupatã cu atît de multe întrebãri, pur si simplu întrebati-vã ce aveti nevoie pentru a fi gata, pentru a fi pregãtiti sã vã miscati în Noul, si cu certitudine rãspunsul va veni, si nu veti avea nici-o îndoialã asupra ceea ce trebuie sã faceti. La acel moment al propriei voastre realizãri, cele mai multe rãspunsuri vor fi dezvãluite prin inima voastrã, si nu vã veti retine prea mult înapoi, si cînd veti decide sã terminati tot ceea ce este necesar, aceasta va fi mereu prin alegerea voastrã liberã.


Experienta de vointã liberã, este poate una din ultimele probleme, pe care aveti nevoie sã le întelegeti pe deplin, si întelegerea vine întotdeauna cînd acceptati complect aceastã experientã, ca fiind aceea care poartã o întelepciune valoroasã pentru voi, si nu o neagã pentru una, sau douã sau mii de motive, care ar putea fi atasate la asta, în functie de starea voastrã obisnuitã de a fi, situatie sau orice altã problemã, care influenteazã starea voastrã de spirit. Însã, odatã ce ati aflat cã acceptarea fiecãrei lectii vã oferã puterea de a ierta, uita si a-i da drumul, nu mai existã niciun motiv pentru care sã mai asteptati, pentru a face acelasi lucru, cu toate experientele care ar putea fi detinute în întelepciunea interioarã, inclusiv libera alegere. Alegerea de a experimenta vointa liberã a fost unul dintre principalele motive ale deciziei voastre de a încarna aici, pe Mama Pãmînt, ca si cea mai mare parte dintre voi care a dorit sã înteleagã tot ceea ce este conectat cu asta.

De-a lungul procesului vostru de trezire, multi dintre voi au vãzut si simtit energia unora dintre experientele de viatã anterioare, si acestea toate v-au arãtat cã trebuie sã le acceptati, fãrã sentimente de urã, rusine, vinã sau judecatã, pentru voi si ceilalti implicati. Si asta este ceea ce ar trebui sã faceti, de asemenea, cu experienta de viatã actualã, pentru cã lectia alegerii libere este intensificatã la potentialul sãu la maxim de învãtare pentru voi toti. Sunteti gata sã acceptati aceasta si sã vã miscati în Noul, si cînd rãspunsul vostru este DA, noi suntem pregãtiti de asemenea.

Sunt Salusa de la Sirius și simt cum toate se deplasează în aceastã acceptare și înțelegere a acestei lecții. Amintiți-vă nici o vinã sau rusine există în cazul în care Iubirea și Lumina este prezentã, există numai o înțelegere a fiecãrei celelalte expresii ale Creatiei, cu dreptul de a alege pe ce cale să urmeze. Cei care au ales să închidă experiențele lor de voință liberã și a alegerii dualitãtii, au acceptat deja această lecție în timp ce citiți acest mesaj, și sunt gata să primească înțelepciunea care îi vor purta în realitatea în care nu există decât o singură alegere să urmeze.

 Canal: MADAD 

Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un