Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, December 6, 2013

Romanian -- SaLuSa 26.11.2013

 


SaLuSa - 26. 11. 2013

Stim cã ascultîndu-ti propria inimã devine mult mai confortabil pentru voi, si în ciuda unor îndoieli de la început, sentimentul de încredere în aceste informatii este în crestere, deoarece de fiecare datã cînd ati cãutat vreo dovadã a vreunei informatii primitã în acest fel, voi mereu ati reusit. Voi ca Suflet Vesnic, nu ati avea nevoie de ea, însã mintea voastrã cere o dovadã evidentã, asa cum a fost programatã ca sã facã acest lucru. Mintea voastrã trebuie sã se elibereze de toate modelele vechi, care pur si simplu nu pot tine pasul cu viteza Luminii, care circulã prin voi si care curge prin intregul sistem al corpului vostru. Uneori s-ar putea sã nu fie atît de usor pentru a vedea prin aceastã iluzie, însã sentimentele voastre si Iubirea cu care sunteti conectati din nou, nu vã vor lãsa nici o îndoialã cu privire la adevãr. Adevãrul poartã sentimente de energie foarte amestecate pentru multi dintre voi, deoarece atît de multe ori ati fost ascultati cu cîte ceva care sa dovedit a fi exact opusul.

Fiecare poartã propria sa versiune a adevãrului, deoarece vedem asta ca un bagaj complex de informatii si experiente si sentimente, care ne ghideazã la îndeplinirea dorintelor noastre. Dorinta – este un alt cuvînt care ar putea crea confuzie în mintea voastrã care se gãseste în schimbare, si noi întelegem asta ca o expresie a Sufletului, care conecteazã pe fiecare cu experientele dorite. Stim cã societatea voastrã, existentã de atît de multe secole, a încercat sã împingã si sã limiteze dorintele persoanelor, însã acum voi sunteti liberi sã iesiti din aceste limite care încã mai existã, si sã lãsati dorintele voastre sã creascã pe deplin si sã vã conducã în adevãrul despre voi însisi. A cunoaste adevãrul despre sine însusi, este pentru a crea mai multã putere în interior si de a vã oferi multe posibilitãti diferite, si vã aratã pe care sã o alegeti, ceea ce va face cãlãtoria si învãtarea complectã. Si vã rugãm sã retineti, cã nimeni altcineva nu poate sti adevãrul, decît voi proprii, asa cum toate informatiile care trebuie sã rezoneze cu voi, în scopul de a deveni adevãrul. Pe de altã parte, în cazul în care unele informatii nu rezoneazã perfect cu voi, si cineva vã spune cã ceea ce el simte este adevãrul, nu existã nici un motiv de îndoialã cã asta reprezintã adevãrul pentru el, si îl cãlãuzeste în cunoasterea sa mai departe.

Cu cît mai mult vã adaptati la vibratiile mai înalte, cu atît mai mult puteti simti rezonanta fiecãrei informatii pe care o auziti, sau cititi. Existã atît de multe informatii cu privire la venirea noastrã, si referitor la ceea ce trebuie sã se întîmple înainte si dupã, si uneori sunt confuze, uneori acestea sunt rãspîndite intentionat pentru a crea confuzie, însã vã cerem sã lãsati asta(sã treacã)prin inima voastrã, si sã simtiti dacã asta poartã energia iubirii si dacã rezoneazã cu voi. Voi toti sunteti în stare sã simtiti aceastã rezonantã, însã uneori mintea încearcã sã fie mai puternicã, si sã vã spunã ceva care nu este capabilã sã recunoascã de loc. Mintea vã ajutã sã vã manifestati alegerile, si acesta este scopul ei de existentã. Inima voastrã se gãseste aici pentru a vã arãta propriul vostru adevãr, si cînd ambele lucreazã în armonie si fiecare executã actiunea pentru care a fost creatã, atunci veti vedea adevãrata minunãtie a vietii. Ajutati-i mintii voastre sã se relaxeze în cel mai bun mod, pe care cu sigurantã fiecare dintre voi l-a aflat , si mintea va intra în rolul pentru care a fost creatã, si voi vã veti simti în sigurantã.

Sunt Salusa de la Sirius și doresc ca voi sã vã exprimati dorintele dvs. într-un mod atît de liber, încît sã vã facã fericiti, deoarece poartă modelul de energie perfectă pentru mișcarea dvs. în lumea mai înaltã de existență, în care arată adevăratele dorințe care sunt susținute și înțelese și care construiesc elementele de bază a societăților noastre în care trăim.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un