Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, December 14, 2013

Romanian -- SaLuSa 29.11.2013

 


SaLuSa - 29. 11. 2013

Energia este în crestere în fiecare nível al existentei – în miezul planetei dvs., la suprafatã, prin voi si toate formele de viatã coexistente cu voi si în jurul planetei – si creeazã conditia perfectã pentru ridicarea de mult asteptatã a ansamblului. Cu sigurantã simtiti aceastã energie care vã umple întregul corp, lãsîndu-vã fãrã îndoialã cã ceva se întîmplã. Aceastã energie poate sã vã reaminteascã sentimentele pe care le-ati avut atunci cînd v-ati trezit, si energia a început sã pãtrundã în interiorul dvs. si începuse procesul de schimbare al dvs. De data aceasta, energia care curge prin fiintele voastre acum, finalizeazã pregãtirile voastre pentru deplasarea mai înaltã, si cu sigurantã vã simtiti fiind mai delicati si blînzi, deoarece acum sunteti în mãsurã sã simtiti (simturi si sentimente) acestea mult mai mult, si aceste vibratii înalte care poartã toate acestea, trebuie sã termine schimbarea dumneavoastrã, sã aibã un spectru complect al energiilor înalte model. Aceste modele intrã cu usurintã în corpurile fiecãruia care este pregãtit sã adere la realitãtile multidimensionale de existentã, si ele absorb informatiile complecte.

Cei care au ales sã se schimbe cu mai putinã vitezã, pot absorbi informatiile una cîte una, pînã cînd le vor primi pe toate, si vor fi gata pentru schimbarea pe care aceste tipare energetice le permit sã o facã. Acceptîndu-le pentru a intra prin voi, le permiteti sã se fuzioneze cu celulele corpurilor voastre, si veti elibera toate modelele vechi de energie care creaserã odatã existenta voastrã fizicã. Ele nu mai sunt necesare sã fie prezente prin fiinta voastrã, dacã ati lucrat în voi si v-ati curãtat cu o asemenea determinare si intensitate, cã ati trimis aceste informatii Fortelor Creatiei, cu o foarte puternicã si clarã confirmare de pregãtire pentru a intra în nivelul superior de existentã. Deci aceastã energie, voi acum o simtiti cã reprezintã dorinta voastrã strãlucitoare pentru miscarea dvs. si cu întelegerea de bazã a vietii în cadrul unei realitãti mai mari, sunteti gata sã vã urmati dorinta dvs. si sã complectati aceastã parte a cãlãtoriei.

Partea urmãtoare a cãlãtoriei este deja în locul potrivit pentru fiecare dintre voi, si fãrã iluzia care vã bloca viziunea de a vedea în mod clar, si urmati-o fãrã ezitare. Cei care nu pot vedea asta în acest moment al evolutiei lor, obtin si vor obtine tot ajutorul din partea Ghizilor lor, care le vor arãta calea lor putin cîte putin, si chiar dacã ei nu aleg sã urmeze aceastã conducere acum, ei vor vedea în mod clar semnele, atunci cînd vor fi gata sã plece de la nivelul de vibratii actuale, si de a pãsi în urmãtorul nivel de experiente. Cu sigurantã cã nu existã Suflet care sã doreascã sã rãmînã la acelasi nivel mai mult decît este necesar, pentru cã toate poartã dorinta de a explora si învãta, si cînd vine timpul, fiecare Suflet este gata sã se mute, dupã absorbirea tuturor experientelor necesare si cînd a obtinut întelegerea respectivã a lor.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si simtiti energia crescînd rapid, asa cum simtiti dorintele dvs. pe cale sã se manifesteze. Simtiti vibratiile prin corpuril e voastre si permiteti-le sã finalizeze schimbãrile. În cel mai scurt timp veti recunoaste diferenta pe care aceste energii ao creat-o, si veti cunoaste toate aceste surprize care vã asteaptã sã se întîmple, si care vor urma rapid.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un