Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, December 4, 2013

Swedish -- SaLuSa 3 december 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 3 december 2013Känner ni våra anrop, Mina Kära, de anrop vi skickar ut inom er energi för att hjälpa er att avsluta er omvandling och nå den högre verklighet ni val? Du kanske känner det som att du har lyfts upp rent fysiskt, särskilt när du somnar då du är helt avslappnad, och ditt sinne är helt tyst? Det betyder att ni är, medvetna om er nuvarande form, är redo för förflyttningen, men era kroppar behöver förändring för att bli helt fullbordade, för ni kommer att återvända till dem med mycket högre frekvenser.

Känn hur energin i din högre verklighet intensifieras inom dig och din kropp kan ta emot mer och mer nu när förändringen avslutas. Intensiteten i denna känsla är i stort i linje med ditt val och din önskan att vara ansluten till oss som din familj och allt det som du uppfattar som din högre verklighet. Och du kanske blir förvånad över kraften i din egen önskan och intention.


Dessa stunder är till för att du på ett perfekt sätt skall kunna koppla in dig till alla högre energier som flödar inom och runt omkring dig. Och Änglarnas rike är så väldigt nära er nu som aldrig tidigare, för de hjälper er alla, enligt er önskan, att nå fram till dörren som redan är öppen för er att kliva in i till nästa upplevelse. Du kan se deras tecken överallt, och du kan känna deras energi som så försiktigt och mjukt omger dig hela tiden och gör att de vanliga orosmolnen lämnas bakom dig. Detta gör att du får mer energi för att fokusera på allt det som är så viktigt just nu.

Betydelsen av vissa saker är nu tydliga för er, och alla ni som väljer att flytta vidare kan inte längre ignorera detta, för energin som ni alla är djupt försjunkna i är mycket kraftfull och den bokstavligt talat knuffar fram er till en perfekt punkt från vilken ni kan avsluta allt det som är nödvändigt att avsluta innan den slutliga upplyftningen. Ni kommer alla att häpna över den kraft som den sista fasen i er transformation kommer att bära med sig. Och vi vet att ni redan känner att något stort och aldrig tidigare upplevt ligger ”i luften”.

Acceptera och kapitulera inför denna vetskap, och känn in den högre energin på vingarna som din egen energi har skapat för dig så att du skall kunna existera än en gång med ren Kärlek och Ljus. Även din fysiska kropp börjar känna sig lättare, utan några tecken på viktminskning, och det beror på att du inte behöver bära på alla de olösta frågorna längre inom ditt väsen. Du har verkligen lyfts upp och ibland får du känslan av att dina fötter inte längre vidrör marken. Njut av varenda upplevelse som du går igenom nu, för du kommer att minnas dem under en mycket lång tid.

Jag är SaLuSa från Sirius och vi gläds alla här åt känslan av att uppfyllandet av era önskemål skapas nu, och vi är oändligt glada över att få vara en del av dem. Tillsammans skapar vi en kraftfull allians av Kärlek och Ljus som skall spridas in i och över hela Universum och hjälpa till med att lyfta upp varenda själ däri.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un