Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, October 21, 2016

CROATIAN -- SaLuSa Nove Poruke -- Poruka 1


Resultado de imagem para pictures of SiriusPoruka 1
  
Draga braćo i sestre, kako se osjećate u ovom trenutku? Promjene koje ste očekivali da će se dogoditi a nisu se dogodile, unutar ili izvan vas - možete li ih prihvatiti? Možete li nastaviti sa svojim životom, možete li prilagoditi svoje vizije, svoje planove? Jeste li shvatili da je drugi dio iskustva vašeg ljudskog uzašašća završio?

Sada, oni koji rade na svom vlastitom čišćenju i mijenjanju obavili su ovaj vrlo težak rad na otpuštanju svih starih energija, što je doista nužnost da bi išli dalje i da bi se prilagodili novim energijama, mogli bi se upitati što učiniti sljedeće? Zašto ste još uvijek ovdje, što je to što vas još uvijek drži u ovoj realnosti? Na ovo pitanje bi se moglo jednostavno odgovoriti rekavši da niste završili sve zadatke koje ste planirali u ovom životu. Znam da je ponekad vrlo teško biti u ovoj frekvenciji, kad znate da nešto mnogo ljepše, skladnije i s puno više ljubavi postoji negdje u drugom "vremenu i prostoru". Vama se pokazuje u snovima, meditacijama i vizijama nježna frekvencija života jer se za to trebate pripremiti, a to uvelike pomaže vama i drugima da nastavite sa svojim radom.

Kad dođe vrijeme - pravi trenutak - da napustite svoje sadašnje životno iskustvo, morate biti spremni za novo. Nikad ne sumnjajte da ste na pravom mjestu i vremenu s određenom svrhom i kad steknete određeno iskustvo, vaš život se može brzo promijeniti. Svi ne žele brze promjene, jer to može stvoriti neke nelagoodne osjećaje ili strah i to je razlog zašto svako biće ima svoju brzinu. To je razlog da ne vidite kako mnogo ljudi odjednom napuštaju zemaljsko iskustvo. Oni koji su ga već napustili možda se žele vratiti, da jednostavno nastave puno premještanje u svjetlo. Neki se neće vratiti, jer oni će biti spremni da se premjeste u nova iskustva.

Da, svi transformiraju svoje životno iskustvo također globalno, jer ste promijenili način na koji djelujete, vidite, osjećate i komunicirate jedni s drugima i ne povezujete se s pričama straha, koje se još uvijek šire, ili barem neki ih još uvijek žele širiti kao istinu. Ipak, kao što možete vidjeti, većina ljudi, bez obzira koliko su uznapredovali u svom procesu buđenja, čak i oni sada ne vjeruju medijima. Slijedite svoj životni put i to će vas savršeno voditi do konačne istine vaše vlastite i ljudske egzistencije.

Sretan sam što vam ponovno govorim i zadovoljstvo mi je da dijelim svu svoju mudrost kako bih vam olakšao vaš proces buđenja. 

SaLuSa

Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Preveo: Fredicobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un