Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, October 28, 2016

Nederlands -- SaLuSa New Messages -- Boodschap 4


Resultado de imagem para pictures of SiriusSaLuSa New Messages

27:10:2016

Boodschap 4

Het werken aan intense zaken van het Zelf is soms heel moeilijk voor ieder van ons. We denken en voelen ook dat het begrijpen van een bepaalde zaak, die is opgelost dat in feite misschien niet zo is. We weten niet van te voren of hoe veel moeite we moeten doen om een zaak te begrijpen en los te laten, het enige zekere is dat we willen begrijpen en leren. Dus vraag je niet af of wees niet boos op jezelf als enige zaken nog je aandacht nodig hebben en je iets onplezierigs beleeft telkens weer na een periode van tijd. In feite is het een goed teken voor je dat er nog een andere laag van deze belangrijke zaak klaar is om te worden opgeruimd.
Ieder van ons allen heeft zijn/haar zeer eigen wijze van om met zaken om te gaan, dus er is geen algemene methode die door iedereen kan worden toegepast. Er is alleen hetzelfde resultaat voor iedereen en dat is wijsheid. Wijsheid is het laatste stuk van het over-alles-heen leer proces. Het is voor ieder van ons nodig om dit feit te accepteren, omdat als enkelen denken of voelen dat het geen bruikbaar weten is dat geleerd kan worden door een bepaalde ervaring, kunnen ze er niet langs om dezelfde terugkerende ervaring opnieuw te beleven, en inderdaad kunnen ze niet naar totale vrijheid en vervulling van het levenspad gaan die voor deze incarnatie is neergezet.
In dit proces is het verstandig om geen anderen te vragen die bij een bepaalde zaak zijn betrokken met jou, over hun gedachten of daden die zij gedaan hebben of hebben gedacht. Als de andere betrokkene de volmaakte – zelfs als dat helemaal niet zo schijnt te zijn – spiegel voor jezelf is, dus als je wenst dit helemaal te begrijpen, moet je de vraag aan jezelf stellen waarom alleen jij. Soms is het moeilijk, specifiek met ervaringen die veel van je aandacht nodig hebben, maar je bent helemaal in staat om elk levende ervaring te beëindigen en af te sluiten en om wijsheid te bereiken.
Vergeet alsjeblieft niet dat je hier niet alleen in staat, omdat de wijsheid die je bereikt de wijsheid is die wij allen delen. Jullie gidsen zijn heel gelukkig om je te assisteren en als je nog niet zeker bent aan wie je moet vragen, of mee wilt spreken, let dan op een teken die je gidsen je geven. Ik wens jullie allen een heel succesvolle zoektocht.

SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages
Vertaling: Winnycobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un