Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, October 25, 2016

NORSK -- SaLuSa New Messages -- Budskap nr. 3


Resultado de imagem para pictures of SiriusSaLuSa New Messages

24:10:2016

Budskap nr. 3

Det er nødvendig at dere forstår og gir slipp på frykt, kjære venner, fordi den blokkerer deres vei videre. Dette er ikke noe nytt for alle dere som er inne i prosessen med deres egen forvandling. Frykt er fortsatt tilstede i noen av deres handlinger og tanker, fordi dere har vært vant til å skape med frykt-energien i stedet for kjærlighetsenergi.  Dere hadde tilpasset dere dette faktum og på mange måter ble dere lukket eller flyten av positiv energi ble begrenset til visse steder i kroppen deres.  Selv en enkelt tanke på ordet frykt skaper fortsatt denne begrensningen i energiflyten deres og den eneste måten dere kan være sikre på å gjøre et riktig valg, er ved å gi slipp på frykt-energien. Det er svært viktig å forstå hvordan frykten deres blir skapt og hva som forårsaker den – hva som er hovedgrunnen til at den dukker opp hos dere.

Visse situasjoner gjentar seg i livet deres og det er fordi dere blir gitt en ny sjanse til å forstå årsaken bak frykten deres. Det kan være mer enn én årsak, og når dere bestemmer dere for å fjerne den, betyr dette at dere må jobbe på bevisst nivå for å forstå den primale opplevelsens natur. Primal opplevelse/erfaring er den første som får dere til å føle frykt.  Når dere har vært inkarnert så mange ganger, så kan dette gjøre at det er nødvendig å se tilbake på deres aller første liv. Dere må rett og slett finne ut av hvorfor dere frykter visse ting, steder, mennesker eller handlinger. Og når dere har funnet den korrekte årsaken, vil dere umiddelbart føle det. På grunn av den energien som for øyeblikket omgir dere, så er det å gjenkjenne ting som er av stor viktighet for dere, mye enklere enn før.

Selv om dere vet hva frykten er og hva som forårsaker den, så kan dere ikke kaste den av dere før dere bevisst bearbeider de gamle opplevelsene. Og når dette først er gjort, vil ikke slike situasjoner som regelmessig dukket opp i visse perioder av livet deres, dukke opp mer. Og da vil dere kunne greie å komme videre i deres utvikling.


Jeg vil nå slutte å snakke om frykt, fordi energien i dette budskapet blir også begrenset av det. Kjære alle sammen, vis besluttsomhet og gå modig inn i denne prosessen, for den er av avgjørende betydning for dem som ønsker å komme videre. Og det er fordi en del av oppstignings-prosessen deres handler om dere dype, indre selv.

SaLuSa


Channeler: Dani

Oversetter: Leif 


cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un