Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, November 8, 2016

CROATIAN -- SaLuSa New Messages -- Message 7


Resultado de imagem para pictures of SiriusSaLuSa New Messages


7. studenog 2016.

Poruka 7


Mnogo je lakše oprostiti drugima nego samom sebi. To je zato što vidite i osjećate da su drugi vrijedni oprosta, jer ste se naučili da osjećate sve izvana, osjećaj koji ide duboko u vas gotovo se potpuno izgubio. Jedina vrijednost koju ste sebi izmjerili bila je ljubaznost pokazana drugima. Ljubaznost prema sebi nije bila potrebna jer ona naizgled ne utječe na misli i osjećaje drugih prema vama. Ipak, da bi se postigla potpuna sloboda bića potrebno je dobiti dublji osjećaj vrijednosti sebe koji se temelji na poznavanju i razumijevanju jednog od naših univerzalnih zakona - kako unutra tako vani; kako gore tako dolje, ili drugim riječima kako na nebu tako na zemlji - što znači da ne možete voljeti druge dok istinski ne volite sebe. Nakon što završite s čišćenjem svih "starih stvari" to potrebno razumijevanje će jednostavno doći u vaš um s vrlo jakom i hitnom porukom kojom morate potvrditi snagu svoje ljubavi prema sebi.

Ponekad možda mislite da čišćenje neće nikad završiti, i baš kad se riješi jedan problem, dođe još jedan s još više intenziteta. Morate biti strpljivi sa sobom, jer mnogi životi su prolazili sve dok niste bili u stanju da vršite uobičajenu obradu mudrosti koja bi se trebala dogoditi odmah nakon svakog iskustva. Ne morate brinuti, kraj je na vidiku, zato što vaše namjere i želje postaju sve snažnije sa svakim zatvorenim shvaćenim iskustvom. Što više očistite sebe, lakše vam je pronaći skrivenu istinu u svojim proživljenim lekcijama. Uz sve veću brzinu kretanja i mnogim životima ponovno proživljavajući iste lekcije, ne postoji uistinu toliko mnogo preostalih problema.


Želim svima vama koji ste našli snage da pogledate na sebe po prvi put samo s dubokom ljubavlju i brigom kako ste navikli gledati druge i slijedeći put će biti lakše, a slijedeći put još lakše, sve dok ne uvidite da ste razumjeli pravo značenje ljubavi prema sebi. Blagoslivljam vas moji dragi prijatelji i sve vas volim.

SaLuSa

Channeler: Dani

Preveo: Fredicobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un