Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, November 12, 2016

CROATIAN -- SaLuSa New Messages -- Message 8


Resultado de imagem para pictures of SiriusSaLuSa New Messages


11. studenog 2016.

Poruka 8

Možda se pitate kako željene promjene dolaze i kako će doći u vaš život. Za neke od vas to će biti spor proces, gdje ćete još uvijek uživati uglavnom u društvu članova svoje obitelji ili prijatelja, polako se okrećući mudrosti i istini o sebi, bez žurbe na umu, jednostavno dijeleći svjetlo oko sebe. Za neke to može biti kao vožnja vlakom smrti - kad se nova promjena pojavi, ona će vas odvesti tako visoko, a onda nakon nekog vremena ćete se osjećati kao da ste opet odvedeni dolje, ali u stvari vi ćete se još uvijek kretati brzo i staze vaše sudbine će vas sigurno držati na putu koji ste odabrali. Tada ćete stati na trenutak, tako da se možete pripremiti za drugu vožnju. A za neke želja za promjenom je toliko moćna da se osjećaju da ih je gurnula nevidljiva sila u znanje o tome, i ponekad se mogu osjećati zbunjeni o tome gdje ih njihov put vodi, oni mogu misliti da su doživjeli određene trenutke i da su već razumjeli lekciju, ali oni bi se mogli opet naći kako naizgled doživljavaju neke lekcije. Kad ste shvatili lekciju i vrlo dobro znate koji će biti ishod toga, budite sigurni da postoji još jedno znanje skriveno iza toga. Vi samo trebate ostaviti staro znanje koje leži u tome i istraživati nepoznato. A u stvari uskoro ćete saznati da pravo znanje sja iz ovog iskustva i ostavlja bez sumnje da je to ono što ste na kraju i tražili.

To znanje se može naći samo ako ste razumjeli sve "uobičajene" lekcije u svojim iskustvima i da ste otpustili sve blokirajuće veze s njima, jer one vam ne dopuštaju da vidite višu ili dublju istinu osim ako to ne otpustite.

Pa, hodajte hrabro dragi prijatelji, i ako se nađete povučeni u iskustvo koje vam se čini jako čudno, samo se na trenutak zaustavite, slušajte svaku misao ili čuđenje, i jednostavno slušajte kako vam vaše srce govori istinu. Ne postoje greške na vašem putu, čak i ako bi bilo lakše misliti da je tako, svaka stvar koja nam se događa ima svoj smisao za našu evoluciju


SaLuSa

Channeler: Dani

Preveo: Fredicobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un