Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Monday, November 28, 2016

CROATIAN -- SaLuSa New Messages -- Poruka 11


Resultado de imagem para pictures of SiriusSaLuSa New Messages


27. studenog 2016.

Poruka 11


Pomaganje drugima je ispunjavajuća, prekrasna stvar za učiniti i kad zaista pomognete, možete to odmah osjetiti sa snažnim protokom energije kroz vaše biće. Ponekad, unatoč toliko pomoći drugima vi još uvijek ne osjećate zadovoljstvo i namjeravate pomoći čak i više. Kad se to dogodi, to znači da to nije pomaganje drugome ili zahtjevima ili potrebama, čak i ako se čini da je samo to prava tvar koju trebate napraviti. Oni traže pomoć bez riječi, a to znači da im nikakva fizička stvar neće pomoći, nego vaša određena misao ili akcija za njih je od najveće vrijednosti.

Znam da je ponekad vrlo teško slušati pozive za pomoć, kad su mnogi od vaših života bili u patnji i uvjetima siromaštva i jedini način dostupne pomoći bio je fizičko iscjeljenje tijela, prikupljanje osnovnih stvari za preživljavanje za sebe i druge, tako da se ovaj tihi poziv za pomoć čuo s glasno vrištećim glasovima. Tako sada oni u potrebi imaju tendenciju da glasno vrište i oni koji mogu pomoći ne mogu čuti pravi poziv i naravno, ja ne govorim o ljudima koji su u potrazi za skloništem i pristojnim mjestom za život - oni obično tiho nose svoju vjeru ili nešto s čim se mogu pokriti. U stvari, oni slušaju vaš poziv za pomoć...


Da bi istinski mogli čuti poziv za pomoć, i da bi smisleno mogli pomoći drugima, morate shvatiti u potpunosti da sa svojom vlastitom srećom dajete drugima najdragocjeniju bezuvjetnu ljubav. Nema druge snažnije energije, više iscjeljujuće i koja više pomaže od toga. Ponekad se od vas traži da učinite određene radnje koje bi drugi mogli vidjeti kao neljubazne ili ne baš lijepe ili prijateljske ili bilo koji izraz koji bi mogli koristiti, ali vi znate da bez kretanja vi ne bi dostigli put koji možete izabrati. A ostali će također primiti točno onu vrstu pomoći koja im je potrebna, jer oni će također sebi omogućiti da se oslobode starih obrazaca koji više ne služe svojoj svrsi.

SaLuSa

Channeler: Dani

Preveo: Fredicobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un