Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Sunday, November 6, 2016

Romîna -- SaLuSa New Messages -- Mesajul 4


Resultado de imagem para pictures of SiriusSaLuSa New Messages

27:10:2016

Mesajul 4


A lucra în problemele profunde ale Fiintei este destul de greu uneori, pentru fiecare dintre noi. Gîndim, si de asemenea simtim ca dupa întelegerea unui anumit aspect, acesta este lamurit, si în realitate poate nu fi astfel. Nu stim anticipat cît timp va lua, sau cît efort va trebui sa investim, la întelegerea si eliberarea unei probleme, unica siguranta este aceea ca voim sa întelegem si sa învatam. Deci, nu va admirati sau va suparati, daca un anumit aspect, are nevoie înca de atentia voastra, si treceti prin ceva neplacut, iar si iar, dupa o anumita perioada de timp. În realitate, este un semn bun ca înca un strat al acelui aspect important, este gata sa fie înlaturat.

Fiecare dintre noi, si noi toti avem propriile noastre forme de a trata cu asemenea probleme, pentru ca nu exista o metodologie generala care sa poata sa fie aplicata tuturor. Exista numai, acelasi rezultat care este întelepciunea. Întelepciunea, este partea finala a procesului global de învatamînt. Este necesar ca noi cu totii sa acceptam acest fapt, deoarece unii gîndesc si simt, ca nu exista o cunoastere aplicabila care poate fi învatata cu o anumita experienta, dar nu pot avansa mai departe de aceeasi experienta, deoarece nu pot continua catre libertatea deplina, si îndeplinirea caii de  viata definita pentru aceasta încarnare.

În acest proces, este de sfatuit sa nu întrebati pe ceilalti care se gasesc cu voi într-un anumit aspect, care sunt gîndurile sau actiunile lor din trecut. O data ce, ceilalti amestecati, constituiesc – chiar daca pare a nu fi deloc – oglinda voastra perfecta. Atunci, daca doriti o întelegere deplina, trebuie sa va puneti întrebarea, numai voua. Uneori este greu, în special cu experientele care va cer mult din atentia voastra, însa voi toti sunteti capabili sa terminati si sa încheiati fiecare experienta traita, si sa ajungeti la întelepciune.

 Va rog sa nu uitati ca nu va aflati singuri în aceasta, o data ce întelepciunea la care ajungeti, este întelepciunea pe care noi toti o vom împartasi. Ghizii vostrii, sunt forte fericiti sa va ajute, si daca înca nu sunteti siguri cui sa-i cereti, sau cu cine sa vorbiti, este suficient sa observati semnalele pe care ghizii vostrii vi le dau. Va doresc tuturor o cercetare bine reusita.
SaLuSa


Channeler: Dani
cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un