Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, December 13, 2016

CROATIAN -- SaLuSa New Messages -- Message 14


Resultado de imagem para pictures of SiriusSaLuSa New Messages


12. prosinca 2016.

Poruka 14


Energija srca je ona koja se širi iz vašeg bića svima. Vaše srce je centar obrade svih ulaznih informacija u vaše tijelo i nakon svog osobnog vrednovanja ona se dijeli ili objavljuje svima, što znači da drugi mogu osjetiti stvarno stanje vašeg uma, mogu osjetiti želite li razgovarati s drugima ili ne, želite li djelovati na određeni način ili samo želite ostati sam i da se možete sjetiti svih svojih emocija bez da vam se i riječ kaže. Energija srca je kao vaša oznaka, ali više identificirajuća i dokazujuća nego bilo koji fizički čin koji definira vas među drugima. Ona nosi sve u sebi, sve apsorbira i omogućuje drugima da vas prepoznaju, bez potrebe da znaju vaše ime. Sada za vas poznavanje imena, čak i nadimka ili bilo koje pisane ili izgovorene identifikacije je potrebno da bi prihvatili drugoga kao jednog kojem želite govoriti ili se povezati. Tako je i sa promjenama, jer s vašim poboljšanim mogućnostima srca, vi ćete se jednostavno naviknuti da prepoznate druge po njihovim sposobnostima srca, jednostavno ćete se naviknuti da prepoznate druge po njihovoj energiji srca i važnost stvarnog imena će nestati. Ime neće igrati nikakvu ulogu, jer u stvari sada je ime izabrao svaki od vas da odredi sebe s potrebnim iskustvom, a naravno vaš društveni sustav se temelji na ovoj identifikacijskoj oznaci. 

Da, ime također nosi energiju, ali to je samo zajednička energija svih drugih koji imaju iskustva pod istim danim imenom i prezimenom, to nije vaš energetski znak po kojem se identificirate. Ako govorite nekome izvan vaše fizičke stvarnosti, vi jasno osjećate njegovu/njezinu energiju, a vi ih prepoznajete čak i prije nego što se ime pojavi u vašem umu. Njihovi potpisi čine se da su vam puno snažniji - to je zato što smo mi navikli pozdravljati jedan drugoga šaljući energiju srca umjesto da upoznamo jedni druge s imenom i rukovanjem ili bilo kojim drugim fizičkim pozdravima na Zemlji. Mi dijelimo svima tko smo u tom jednom energetskom izražavanju, tako da se "greška" ne može dogoditi, a sigurno nema iste energije srca na razini iskustva u kojoj se nalazimo. 

Dopustite srcu da bude široko otvoreno, dragi prijatelji, bez straha da će vaše srce krvariti ako to učinite, jer zapravo boja srca je zelena, a ne crvena.


SaLuSa

Channeler: Dani

Preveo: Fredicobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un