Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, December 31, 2016

CROATIAN -- SaLuSa New Messages -- Message 17


Resultado de imagem para pictures of SiriusSaLuSa New Messages


29. prosinca 2016.

Poruka 17


Ljubav ti daje krila - sjećate li se te stare izreke? "Ljubav može pomicati planine" također je jedna od onih koja je bila namijenjena da je se sjetite kad vrijeme učenja bude na svom kraju. Ti izrazi čiste i istinske ljubavi ostali su samo u vašem sjećanju kao dio starih priča i legendi, a mnogi od vas koji ste razočarani osjećajem nedostatka ljubavi uzimaju ove izraze samo kao "romantično sanjarenje" i kao iluziju koja se nikad ne može dogoditi, jer nitko nije u stanju raditi takve stvari. A to je točka ljudskog vjerovanja - Ja to ne mogu učiniti, tako da to ne može biti.

Ipak, ako vjerujete vatri koja gori duboko u vašoj jezgri, sigurno saznajete da ste sposobni za sve, sve ono što želite učiniti. Vjerovati u moć ljubavi je lako, jer ljubav je svuda, ljubav je energija našeg stvaranja, ljubav je u svim oblicima i svim vašim kreacijama, samo je stvar vas da dopustite sebi da je osjetite. Osjetite kako nježno teče kroz cijelo vaše biće i čini vas osjećajnim na svaki način. A ako tražite više, tog trenutka protok je intenzivniji, i nosi sa sobom sve što trebate u sebi. A ako to čini da se osjećate čudno ili ostavlja pitanja u vašem umu, to je upravo savršeno, jer ljubav vam pokazuje kako ići dalje. Ljubav želi rasti, bez obzira na to koliko osjećate da ste ispunjeni s njom, ljubav i dalje želi da radite sve ono što možete, kako bi je mogli primiti više. Što je više primate, više možete dijeliti i sva vaša iskustva postaju ljepša i intenzivnija i više povezana s istinom.


Ljubav je opet postala toliko moćna i unutar stvarnosti Majke Zemlje ona se probudila i nastavila rasti i rasti sve dok nije postala spremna da opet radi čuda. Jedina stvar koja je potrebna je da vjerujete u sebe. Vjerujte u ljubav, draga braćo i sestre, i ljubav će vas pripremiti, otvoriti vam sva vrata i učinit će da letite.

SaLuSa

Channeler: Dani

Preveo: Fredicobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un