Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, December 31, 2016

NORSK -- SaLuSa New Messages -- Budskap nr. 17


Resultado de imagem para pictures of SiriusSaLuSa New Messages

29:12:2016

         Budskap nr. 17
«Kjærligheten gir deg vinger» - husker dere dette gamle ordtaket? «Kjærligheten kan flytte fjell» er også et av de ordtakene som det var meningen skulle bli husket når læringsperioden gikk mot slutten. Disse uttrykkene om ren og sann Kjærlighet forble i minnet deres som en del av gamle eventyr og legender, og mange av dere som føler dere skuffet over mangel på kjærlighet, oppfatter disse uttrykkene kun som «romantisk drømmeri» og som illusjoner som aldri vil komme til å skje, fordi ingen er i stand til å gjøre dette. Og dette er selve poenget i folks tro: Jeg kan det ikke, derfor kan det ikke være slik.
Men likefullt, dersom dere har tillit til den flammen som brenner dypt inne i deres kjerne, så vil dere med sikkerhet finne ut at dere er i stand til alt, alt som dere ønsker å gjøre. Å tro fullt og fast på Kjærlighetens kraft er enkelt, fordi Kjærligheten er over alt, Kjærligheten er energien dere skaper med, Kjærligheten finnes i alle former og alt det dere har skapt, det er bare et spørsmål om du tillater deg selv å føle det.  Kjenn etter hvordan den strømmer mykt gjennom hele ditt vesen og gjør deg mere sensitiv på alle måter. Og hvis du ber om mer, så vil i samme øyeblikk strømmen bli mer intens, og bærer i seg alt du trenger.  Og dersom den får deg til å føle deg merkelig eller etterlater spørsmål i tankene dine, så er jo dette helt perfekt, for da er det Kjærligheten som viser deg veien videre.  Kjærligheten ønsker å vokse og uansett hvor mye du føler at du er helt full av den, så vil Kjærligheten likevel ønske at du gjør alt du kan for å bli i stand til å ta imot mer av den.  Jo mere du tar imot, jo mere kan du dele av den, og alle dine opplevelser og erfaringer blir skjønnere og mer intense og mer i kontakt med Sannheten.

Kjærligheten ble påny så mektig i Moder Jords virkelighet, den har blitt vekket opp og fortsatt å vokse og vokse helt til Hun ble i stand til å utføre mirakler igjen. Det eneste som kreves er at hun tror på Seg Selv. Tro på Kjærligheten, kjære brødre og søstre, så vil Kjærligheten gjøre dere klare, åpne alle dører for dere og gjøre at dere kan fly.

SaLuSa


Channeler: Dani

Oversetter: Leif cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un