Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Sunday, December 11, 2016

Romîna -- SaLuSa New Messages -- Mesajul 10


Resultado de imagem para pictures of SiriusSaLuSa New Messages

17:11:2016

Mesajul 10

Mesajul Nº  10

A  ajuta pe altii, este ceva care te multumeste si este frumos de facut, si atunci cînd cu adevarat ajuti, simti imediat un flux puternic de energie prin fiinta ta. Uneori, cu toate ca ajuti atît de mult pe altii, nu simti înca satisfactie, si tinzi sa ajuti si mai mult. Cînd acest lucru se petrece, înseamna ca acesta nu este ajutorul pe care altul sau altii l-au cerut, sau de care au nevoie, chiar daca pare a fi lucrul sigur de facut. Ei cer ajutor fara cuvinte, si asta înseamna ca nici un lucru fizic îi va ajuta de fapt, însa gîndul sau actiunea ta corecta, este de o valoare majora pentru ei.

Stiu ca uneori este foarte greu sa auzi chemarea de ajutor, atunci cînd în multe din vietile tale ai fost pus în suferinta si conditii de necesitate, si singura forma de ajutor disponibil, era vindecarea corpului fizic, colectînd lucruri bazice pentru supravietuire pentru tine si pentru altii, si atunci aceasta chemare de ajutor tacuta a  fost auzita ca voci tipînd destul de tare. Deci acum, cei care au nevoie, tind a tipa tare, si desigur, nu vorbesc despre persoanele care au nevoie de adapost, sau de un loc decent pentru a trai – acestia în general continua prin credinta lor, si binecuvîntîndu-te atunci cînd le dai alimente, sau ceva cu care sa se acopere. În adevar, ei aud chemarea ta de ajutor …

Pentru a fi capabil sa auzi într-adevar chemarea de ajutor, si pentru a fi capabil sa ajuti în mod semnificativ pe altii, dta trebuie sa întelegi pe deplin ca, cu propria ta fericire, dta dai altora darul cel mai pretios de Iubire neconditionata. Nu exista o alta energie mai puternica, mai vindecatoare si de ajutor, decît aceasta. Uneori, dta esti obligat sa faci anumite actiuni, care altii le pot vedea ca fiind neiubitoare, sau nu prea agradabile sau prietenoase, sau orice alta expresie pe care ei o pot folosi, însa dta stii ca daca nu le-ai fi facut, nu ai fi atins propria ta fericire, si deci, aceasta a fost alegerea sigura. Si altii vor primi de asemenea exact tipul de ajutor de care au nevoie, pentru ca ei de asemenea îsi vor permite sa fie eliberati de vechile modele, care nu mai servesc scopului lor.


SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages


Translator: Star Childcobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un