Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Thursday, February 23, 2017

Romîna -- SaLuSa New Messages -- Mesajul 19


Resultado de imagem para pictures of SiriusSaLuSa New Messages

05:01:2017

Mesajul Nº  19


Clima actualã rece si furtunile de zapadã, sunt o parte a compensatiei de energie si pregatire pentru frecventele si mai înalte care vor începe sa soseasca o data ce curatarea va fi terminata. Totul este organizat în perfecta ordine, si nu lipseste sau nu este uitat nici un pas. Vointa ta puternica, eliberata de toate influentele externe, a deschis usa unitãtii noastre. Ea asigura acum ca dta sa fii gata pentru a experimenta ceea ce doresti, si ceea ce inima ta nadajduieste. Inimile noastre sunt pline cu o mare bucurie, pentru ca voi va permiteti sa fiti înaltati cu o asa de mare Iubire, astfel încît acum voi veti putea vedea Adevarul. Este în ACUM, acest moment al istoriei Mamei Pamînt, care va fi amintit ca începutul Unitãtii – unitate, care ne va conduce, pe noi toti, la interminabilul teren al Iubirii binecuvîntate si sfinte. În adevar, aceasta bucurie nu poate fi exprimata cu cuvinte, deci eu o trimit catre voi cu acest mesaj.

Aliniazã-te cît de mult vei putea cu fluxul curentului tau de energie al sufletului, si vei simti aceasta fericire, ea te va ajuta sa manifestezi tot ceea ce doresti, ea va face pur si simplu sa te simti minunat, si de asemenea pacific si calm, si sa asisti la tot ceea ce se va petrece. Exprimã cu forta ceea ce doresti sa se petreaca cu tine, si vei simti energia constanta curgînd si schimbînd totul pentru tine. Sa nu te gîndesti ca dorinta ta este egoista, în nici un mod, dorinta propriei tale fericiri, este cel mai mare cadou, pe care poti sa-l oferi tuturor. Imagineaza-ti toata aceasta energie emanînd din inima ta, catre aceasta realitate, si va purta pe multi altii afara din propria lor experienta limitata, si totul va functiona perfect pentru toti.


Termin acest mesaj cu dorinta mea de a împartasi marea bucurie pe care o simt în inima mea acum, si voi simti cã o bucurie si mai mare va umple inima mea unitã.
SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages


Translator: Star Childcobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un