Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, July 30, 2013

Greek -- SaLuSa 30 Ιουλίου 2013SaLuSa 30 Ιουλίου 2013


Τα πράγματα τρέχουν ολοένα και γρηγορότερα στην πραγματικότητά σας, πράγμα που αποτελεί ένα από τα σημάδια του αδιαμφισβήτητου μετασχηματισμού σας σε Πλάσματα με πλήρη συνείδηση, και βαίνει σύμφωνα με το Πλάνο. Βρισκόμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε τούτη την αλλαγή, αλλά και για άλλες που τρέχουν μέχρι να κατορθώσετε να συνδεθείτε πλήρως με τον Ανώτερό σας Εαυτό και με Όλα Όσα Υπάρχουν. Τότε είναι που θα σας βοηθήσουμε και να θυμηθείτε πώς να χρησιμοποιείτε τις γνώσεις σας, που θα σας είναι διαθέσιμες. Οι γνώσεις αυτές, μπορούμε να πούμε, πως σας έρχονται τμηματικά, μόλις όμως φθάσετε στο απαραίτητο επίπεδο συνειδητότητας, θα συνδεθείτε πλήρως με την πηγή όλης της διαθέσιμης γνώσης που υπάρχει για το επίπεδο της συνειδητότητάς σας. Η διαδικασία αυτή της ανέλιξης θα συνεχιστεί μέχρι να επιστρέψετε στην Πηγή, όμως με συγκριτικά μικρότερη ταχύτητα σε σχέση με αυτήν της Ανέλιξης της Μητέρας Γης και της δικής σας. Ο χρόνος δεν είναι τόσο σημαντικός στα υψηλότερα βασίλεια όπως τον έχετε συνηθίσει εσείς, και η μεγαλύτερη σημασία δίδεται στα μαθήματα που παίρνετε, τα οποία πρέπει να κατανοηθούν πλήρως, πριν μπορέσετε να πάτε παραπέρα.

  
Για κάποιος από εσάς οι μέρες αυτές ίσως είναι αγχωτικές και άβολες, γιατί με το ολοένα περισσότερο Φως και Αγάπη που καταφθάνουν στη Γη, εγείρονται ακόμη και θέματα παλιά που απαιτούν την προσοχή σας. Όπως έχουμε πει και παλιά, μεταχειριστείτε τα με αγάπη και συμπόνια γιατί με το να είναι εδώ, επιλέξατε να τα ξεκαθαρίσετε σε τούτη τη ζωή για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά, δίχως αυτά να ξανασταθούν μπροστά σας εμπόδια στην εξέλιξή σας. Να θυμάστε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να βρίσκετε καθημερινά το χρόνο για να εισέρχεστε για λίγο στον εσώτερό σας κόσμο, πράγμα που όσο και να το τονίσουμε, θα το καταλάβετε αργότερα μονάχοι σας πόσο υποστηρικτικές είναι οι στιγμές αυτές στη διαδικασία του μετασχηματισμού σας. Είναι ζωτικής σημασίας να σας πούμε να μένετε σε ήρεμη κατάσταση του νου, γιατί τότε μπορείτε να ακούσετε την καθοδήγησή σας δίχως παρεμβολές, καθαρά και δυνατά και με δίχως αμφιβολίες που συνήθως εισβάλουν στο μυαλό όταν είστε ανήσυχοι και κουρασμένοι. Οι ήσυχες αυτές στιγμές μπορούν να σας φορτίσουν με νέα και φρέσκια ενέργεια και να σας βοηθήσουν έτσι να αποφύγετε ανεπιθύμητες αντιδράσεις από μεριάς σας.
 

 Βλέπουμε πως ήδη πολλοί από εσάς έχετε αλλάξει τις συνήθειές σας στο πώς ξοδεύετε το χρόνο σας και όσοι απεγκλωβιστούν από την ψευδαίσθηση αυτή, σύντομα θα δουν και θα αισθανθούν τρομερές αλλαγές στις ζωές τους. Όλοι σας θα ξεφύγετε από την ψευδαίσθηση του χρόνου κάποια μέρα και αυτό θα συμβεί όταν θα είστε έτοιμοι, ούτε πιο νωρίς, αλλά ούτε και αργότερα. Συνεχίζουμε να σας υπενθυμίζουμε πως η διαδικασία του μετασχηματισμού σας εξαρτάται από την ελεύθερή σας βούληση, γι’ αυτό και ο καθένας σας κινείται σύμφωνα με τις δικές του επιλογές. Η Μητέρα Γη επέλεξε να ¨περιμένει¨ όλα της τα παιδιά που θα ήθελαν να αλλάξουν, γι’ αυτό να είστε σίγουροι πως υπάρχει φροντίδα για όλους. Όσοι έχουν ευθυγραμμιστεί με τις υψηλότερες δονήσεις είναι έτοιμοι να εισέλθουν στα υψηλότερα βασίλεια και να συνεχίσουν τη μάθησή τους. Παίρνοντας την απόφαση αυτή να κινηθούν μπροστά, φέρνουν το υψηλότερο αυτό βασίλειο κοντύτερα σε όλους τους άλλους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συνδεθούν με τις «νέες» αυτές εμπειρίες. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε σε αυτήν την κατάσταση συνειδητότητας τώρα, που τα πράγματα άρχισαν να κινούνται πολύ ταχύτερα, ρυθμίζοντας την ταχύτητα του έργου μας ώστε να ευθυγραμμιστεί με τις ανάγκες των αιτούμενων αλλαγών.
 

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και είμαι πολύ χαρούμενος που λαμβάνετε τα μηνύματά μας. Νιώθουμε τη χαρά σας που ανακαλύπτετε πως μπορείτε να ακούτε την ίδια σας την Καθοδήγηση, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή, γιατί σας καθησυχάζει πως δεν είστε μόνοι σας και πως σύντομα θα αισθανθείτε την ενότητα με το Όλον, αν δεν το νιώθετε ήδη. Να’ στε εν ειρήνη, και νιώστε την απέραντη Αγάπη που αποστέλλεται σε όλους σας. 

Διαμέσου: MADAD


Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un