Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Monday, November 4, 2013

Danish -- SaLuSa 22.10.2013SaLuSa, 22.10.2013


Kan I alle sammen mærke den frihed, I nu har fået, til at vælge imellem så mange vidunderlige muligheder, som har åbnet sig ved, at I har givet slip på det gamle? Her taler vi ikke om et valg imellem at vågne op eller stige op, men snarere om de valg og beslutninger, som I nu er helt frie til at træffe i forhold til jeres videre erfaringer, uden at blive skubbet tilbage af de negative energier, som indhyllede jer alle for ikke så lang tid siden. Nu kan I frit følge jeres visioner og drømme, og ingen kraft er så mægtig, at den kan stoppe jer, medmindre I selv ønsker det. Kaldet til jeres højere virkelighed bliver stærkere for hver eneste af jeres tanker om at være der, og dette skaber en utrolig kraft og energi, som vil føre til afslutningen på alle nødvendige forberedelser til det helt perfekte tidspunkt for hver og én af jer. Vi følger jeres fremskridt nøje, idet alle jer, som har valgt at være forbundet med os, konstant modtager vores energi, enten direkte eller gennem vores budskaber, og vi er lykkelige for at modtage jeres vidunderlige og kraftfulde respons, som I sender tilbage til os.

Vær forberedt på at opleve uhyre mange forandringer, som vil ske på grund af den enorme udvidelse af den kollektive bevidsthed, og husk, at alt hvad der sker, er et udtryk for jeres egen vilje og egne valg. Hvis I fokuserer på at opleve hurtige fremskridt hen imod forbedrede livsvilkår for alle mennesker, så vil I tilføje den nødvendige energi for, at dette vil manifestere sig, og når I deler denne energi med andre, vil den vokse umådeligt. Hvis I vælger at ”vente og se, hvad det næste bliver,” så vil hastigheden, hvormed forandringer sker, svare til jeres tanker. Vi ved godt, at I måske kan være trætte af at fokusere på alt det positive, som I endnu ikke har set, men I ved jo godt, at I har valgt at være dem, der viser vejen for andre, og I har også haft brug for noget tid for at gøre jer selv mere kraftfulde ved at rense jer for så mange temaer, som har blokeret for det rene energiflow og har påvirket jeres skabekraft. Husk på, at alt er, som det skal være, og I har hver især oplevet alt på den måde, som har hjulpet jer bedst på jeres evolutionære sti.

Mærk, hvordan jeres egen viden vækker genklang i jeres indre og giver jer alt, hvad der er nødvendigt for at fokusere på, hvad I ønsker at opleve. Dette ønske er et udtryk for et rent energiflow fra jeres højere virkelighed, som I har valgt at forbinde jer med, således at det kan give jer en idé om alle de fortryllende følelser, I vil komme til at opleve, når I træder ind i den virkelighed, I har valgt.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og i dette budskab taler vi om de valgmuligheder, I oplever netop nu. Aldrig før har der været så megen frihed på jeres elskede Moder Jord som nu, så vi ønsker at inspirere jer yderligere til at bruge den med al jeres voksende indre kraft og visdom, som I har tilegnet jer gennem så mange erfaringer på så kort tid. Vi ved, at I er parate til at påtage jer dette ansvar og følge den endeløse sti i evolutionsprocessen. Vi ser jer allerede sammen med os i vores fælles virkelighed, som vi alle har valgt at tilslutte os.

channeller: MADAD


Oversættelse: Anna Grete Telesford

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un